Folosirea, vizualizarea și citirea articolelor precum și descărcarea materialelor puse la dispoziție  pe site-ul www.geogra.org implica acceptarea următoarelor termene și condiții:

1. Drepturi de autor

Conţinutul site-ului web www.geogra.org (inclusiv, dar fără a se limita la imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi javaScript, fișiere geojson, elemente SVG, elemente grafice, logo, precum şi alte date) este proprietatea Mureșan Alexandru Întreprindere Individuală (CIF 33255795), fiind apărat de Legea dreptului de autor şi de legile privind proprietatea intelectuală şi industrială. Este absolut interzisă utilizarea acestor elemente în alt scop decât vizualizarea site-ului geogra.org prin intermediul unui browser de internet,  fără acordul scris al Mureșan Alexandru I.I..

În cazul fișierelor kml., pdf, sau shapefile care se pot descărca de pe paginile sitului geogra.org, este permisă utilizarea individuală a acestora sau în scopuri didactice dar numai cu specificarea sursei, respectiv site-ul geogra.org.

Fișierele pdf. provenite din alte surse și care sunt afișate pe site cu specificarea sursei (de exemplu edu.ro), pot fi folosite de utilizatori cu respectarea drepturilor de autor stipulate de proprietarii datelor/documentelor în cauză.

2. Gestionarea datelor cu caracter personal introduse de dumneavoastră prin intermediul formularelor

Prin completarea datelor dvs. în formularul  de înscriere pe site sau în formularele de contact, respectiv de solicitare mostre produse, declarați că acceptați ca datele dvs. personale sa fie incluse în baza de date a geogra.org  și vă dați acordul  ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate și prelucrate pentru scopurile specificate în cadrul formularelor respective și în politica nostră de confidențialitate , cu respectare reglementărilor legale în vigoare.

Este interzisa furnizarea de date false sau incomplete, caz în care ne rezervăm dreptul de a întreprinde măsuri legale împotriva persoanelor în cauză.

Puteți afla mai multe informații citind politica de confidențialitate și politica de cookie a site-ului nostru.